Neftçi Bakü – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? – Sarıgöl Gündem Gazetesi

Date:

Beşiktaş’ın Avrupa serüveni devam ediyor. Kara kartal bugün UEFA Avrupa Konferans ligi 3. ön eleme turunda Neftçi Bakü ile karşılaşacak. Beşiktaş’lı taraftarlar maç ile ilgili pek çok soru soruyorlar. İşte Neftçi Bakü – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Gibi soruların cevapları haberimiz içerisinde yer almaktadır.

Neftçi Bakü – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş UEFA Konferans liginde 2. ön eleme turunda Tirana ile karşılaşmıştı. Beşiktaş ilk maçı İstanbul’da 3-1 kazanarak büyük bir avantaj elde etmişti. Kara kartal ikinci maçıda 2-0 kazanarak turu geçmişti.



Open English Fiyat 2023 Aylık ve Yıllık Fiyatı Ne Kadar? 2 Al 1 Öde Kampanyası Kaç TL?

Beşiktaş bu turuda geçerek Konferans liginde Play-off turuna kalmanın hesaplarını yapıyor. Beşiktaş teknik ekibi iki Neftçi maçı için sahaya süreceği oyuncuların kadorsunu UEFA’ya bildirdi.

İşte Beşiktaş’ın Neftçi maçları için bildirdiği kadro:

Kaleci: Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Utku Yuvakuran

Defans: Francisco Montero, Onur Bulut, Omar Colley, Daniel Amartey, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Umut Meraş

Orta saha: Salih Uçan, Kerem Atakan Kesgin, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Kartal Kayra Yılmaz, Oğuzhan Akgün, Jean Onana, Gedson Fernandes, Emrecan Bulut

Forvet: Ante Rebic, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Jackson Muleka, Semih Kılıçsoy

Beşiktaş bu oyuncuları kadroya almasına rağmen bu oyuncualrdan bazıları takımdaki yerini alamayacak. Bakü karşısında, Tirana maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Arthur Masuaku forma giyemeyecek. Beşiktaş’da uzun sakatlık süreçlerini atlatan Ghezzal ile Cenk Tosun kadroda yer alıyorlar.Fakat Şenol Güneş’in bu iki oyuncuyu işler yolunda gittiği sürece riske etmesi beklenmiyor.

Yeni transferlerden Ante Rebic taraftarlar tarafından en çok beklenen oyuncu konumunda eğer Şenol hoca Şans verirse Rebic bugün ilk kez siyah-beyazlı forma ile sahaya çıkacak.

Beşiktaş’lı taraftarlar Neftçi Bakü maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Sorusunu sık sık soruyorlar. Neftçi Bakü – Beşiktaş maçı 10 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de oyanancak. Müsabaka S Sport Plus ve Haber Global’den canlı yayınlanacak. Maçı Avusturya futbol federasyonu hakemi Lukas Fahndrich yönetecek.

Kaynak: Enes Kocatürk

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related